Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

De Jong geschrokken: ''Ik viel weg en dacht dat ik dood ging''

( 0 reacties)
De Jong geschrokken: ''Ik viel weg en dacht dat ik dood ging''

Henk de Jong keerde donderdag weer terug op het veld van Cambuur. De oefenmeester was een paar dagen afwezig door een griepaanval. Uiteindelijk heeft hij ook een nacht in het ziekenhuis gelegen.

De Jong dacht eerst dat het mis was met zijn hart, omdat hij daar veel druk op kreeg. "Ik viel weg en dacht dat ik dood ging", vertelt de trainer aan Leeuwarder Courant. Daarna werd De Jong met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Daar werd De Jong onderzocht. "Ik heb een mooie check-up gehad, want er bleek niets aan de hand. Maar we zijn wel flink geschrokken." Op dezelfde avond kreeg de trainer ook nog een griepaanval, maar het gaat nu weer goed met de trainer. "En ik zit morgen gewoon op de bank", aldus De Jong.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›