Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

'Cambuur met Oratmangoen in basiself tegen Helmond Sport'

( 0 reacties)
'Cambuur met Oratmangoen in basiself tegen Helmond Sport'

SC Cambuur start vrijdagavond met Ragnar Oratmangoen in plaats van Giovanni Korte. Dat meldt zowel Leeuwarder Courant als Huis aan Huis Leeuwarden. Om 20.00 trapt Cambuur af tegen Helmond Sport.

De Jong wil even rust geven aan Korte. "Die houden we even uit de wind", vertelt hij tegen Leeuwarder Courant. Van de aanvaller werd het een en ander verwacht. "Maar hij loopt ook een beetje tegen zichzelf te voetballen. Straks keert ie wel terug in de wind."

Henk de Jong denkt niet te gemakkelijk over Helmond Sport. "Ze hebben een lastige ploeg met veel fysieke kracht waar we niet zomaar even van winnen. Zij komen hier waarschijnlijk alleen maar voor de punten en niet voor het vermaak. Wij hopen natuurlijk wel dat we het publiek iets moois kunnen laten zien."

Verwachte opstelling Cambuur (Oratmangoen op de plek van Korte): 
Stevens, Van Deelen, Mac-Intosch, Schouten, Sambissa, Hoedemakers, Jacobs, Maulun, Kallon, Mühren, Oratmangoen

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›