Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

De Jong: ''We hebben absoluut een leuk ploegje, met veel potentie''

( 0 reacties)
De Jong: ''We hebben absoluut een leuk ploegje, met veel potentie''

SC Cambuur speelt vrijdagavond tegen Helmond Sport. Bij een overwinning op de Brabanders kunnen de bovenste plaatsen nog steviger in handen komen van Cambuur.

Maar zo gezegd is nog niet gedaan. "We moeten echt niet gaan denken dat het een makkelijke wedstrijd gaat worden", vertelt Cambuur-trainer Henk de Jong op de website van Cambuur. "Ze hebben afgelopen weekend nog de derby gewonnen en eerder Almere al op een gelijkspel gehouden."

"En bovendien zullen ze hier niet komen om het publiek te vermaken. Het dus aan ons om onze eigen dingen goed te doen, ons plan goed uit te voeren. We gaan er alles aan om er weer een mooie avond van te maken."

De oefenmeester ziet leuke ontwikkelingen. "We moeten nog heel veel dingen beter doen en nog veel meer op elkaar ingespeeld raken. Wat ook logisch is met zestien nieuwe spelers hoor. Maar we hebben absoluut een leuk ploegje, met veel potentie. Dat gaan de mensen ook steeds meer zien als ik de geluiden zo hoor."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›