Mous bedankt supporters: ''Dit zal me nog heel lang bijblijven''

Xavier Mous maakte deze zomer de overstap van Cambuur naar PEC Zwolle. De doelman nam gisteren, bij de wedstrijd tegen Helmond Sport, afscheid van de club.

''Het was heel leuk, een heel mooie ervaring. Dit zal me nog heel lang bijblijven. Het was al met al een heel mooi afscheid. Ik heb veel bekende gezichten gezien, dus dat is heel leuk'', zo vertelt Mous bij Omrop Fryslân. In de toekomst hoopt hij dan ook tegen zijn oude club te spelen in de eredivisie. ''Tuurlijk, dat zou hartstikke mooi zijn. Dat gun ik de club ook van harte.''

Mous blikt vervolgens terug op zijn tijd bij Cambuur. ''Het was een korte, maar krachtige periode. Het is wel heel goed gegaan. De play-offs wedstrijd tegen De Graafschap en de twee potjes tegen RKC Waalwijk zijn dingen die als eerste naar boven komen. Vooral thuis staat het publiek zó achter je, dat blijft hangen."

Over zijn transfer naar PEC Zwolle is de doelman te spreken. "Het is voor iedereen een win-win-situatie geworden. Het laat ook zien wat voor mooi podium Cambuur biedt. Het laat zien dat je vanaf hier de stap naar de eredivisie kunt maken'', aldus Mous.

Lees meer:
0 reacties