De Jong looft aanvaller: ''Daar ga je wel voor naar het stadion''

0
De Jong looft aanvaller: ''Daar ga je wel voor naar het stadion''

Henk de Jong heeft vrijdagavond genoten van Cambuur. De Leeuwarders wonnen met 5-1 van Helmond Sport en stijgen daardoor naar de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Cambuur brak de wedstrijd open. "We waren aardig aan het voetballen, maar toen de goal viel, ging het los", vertelt Henk de Jong in gesprek met FOX Sports. "Toen speelden we bij vlagen echt heel mooi. Daarnaast heb ik ook mooie goals gezien."

Ragnar Oratmangoen maakte volgens velen de mooiste goal van de avond. Henk de Jong blijft er rustig onder. "Ik moet hem kort houden, anders moet ik hem volgende week weer naar beneden schoppen", lacht hij. "Mooi kereltje, maar ik moet hem achter de broek aan zitten." Vorige week kwam de aanvaller nog te laat op de training waardoor hij zijn eerste basisplaats miste. Vrijdag stond Oratmangoen wel bij de eerste elf. De Jong: "Maar daar ga je wel voor naar het stadion."

Het gaat steeds beter met Cambuur, vooral de thuisresultaten zijn indrukwekkend. "Ik wil het stadion vol spelen", zegt De Jong. "Dat gaat goed, alleen we moeten niet naast onze schoenen lopen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›