VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

Van Deelen: ''We moeten bij de eerste twee eindigen dit jaar''

( 0 reacties)
Van Deelen: ''We moeten bij de eerste twee eindigen dit jaar''

SC Cambuur won vrijdagavond voor de tweede keer op rij met 4-0 en ditmaal was Excelsior de tegenstander. Voor Jordy van Deelen was het een speciaal moment, hij wist na een jaar afwezigheid weer te scoren.

"Dit was een heel speciaal moment. Vorig jaar heb ik niet mogen scoren. Ik ben heel blij dat ik heb mogen scoren en dat tegen mijn oude club", begint Van Deelen in gesprek met FOX Sports. De verdediger scoorde tegen Excelsior, de club waar zijn vriendin werkt. "Ik hoop dat ik gewoon thuis slaap, of ze moet de deur op slot hebben gedraaid."

Na afloop van de goal maakte hij het gebaar van een hartje. "Dat hadden we vooraf afgesproken dat als ik zou scoren dat ik een hartje zou maken", vervolgt hij. "Ik scoor niet heel vaak en ik ben blij dat ik nu kan scoren."

"Het was een geweldige helft. Uiteindelijk scoren we drie keer, maar het had veel vaker kunnen zijn. Het was een van onze beste eerste helften. We moeten deze serie doorzetten. We zijn op de goede weg. Helaas hebben we niet de periode gepakt, maar de prijzen worden aan het einde verdeeld", aldus Van Deelen. "Wij moeten bij de eerste twee eindigen. Er zijn nog voldoende periodes te verdelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!