Kallon geniet: ''Het was echt een heerlijke avond, genieten''

( 0 reacties)
Kallon geniet: ''Het was echt een heerlijke avond, genieten''

Issa Kallon geniet weer bij SC Cambuur. De voorgaande jaren was hij niet altijd een basisspeler, maar onder Henk de Jong is hij weer vaste basisspeler. Hij wist nog niet te scoren, maar gaf al wel drie assists.

"Het was echt een heerlijke avond, het was echt genieten. Tegen een goede tegenstander hebben we een goed resultaat neergezet. Ik denk dat we als team heel erg blij mogen zijn", begint Kallon tegenover Cambuur TV.

De aanvaller wist nog niet te scoren, maar komt steeds dichterbij. "Ik had een aantal grote kansen, maar het mocht helaas niet zo baten. Ik ben wel twee keer betrokken geweest bij een goal, dus dat was heel erg mooi."

Hoewel Cambuur de periode net misliep, is de ploeg van Kallon niet getreurd. "Natuurlijk hadden we het graag willen winnen, maar het is niet gebeurd en het mocht niet zo zijn. We zijn blij met de uitslag en moeten nu gewoon doorbouwen. We willen aan het einde bovenaan staan. Het gaat uiteindelijk over het einde van de rit."

"Je ziet een heel groot verschil tussen dit seizoen en vorig seizoen. Het klikt allemaal heel goed en het past allemaal heel goed", zegt Kallon, die hoopt op zijn eerste goal volgende week. "Ik hoop het en dan juichen met mijn armen wijd voor het publiek van Maastricht, haha."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 18 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›