VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

Antonia lacht: ''Ik ben wel 20 keer op gesprongen uit blijdschap''

( 0 reacties)
Antonia lacht: ''Ik ben wel 20 keer op gesprongen uit blijdschap''

SC Cambuur versterkte zich deze zomer met Jarchinio Antonia, maar de aanvaller speelde tot dusverre nog geen minuten. Vrijdagavond maakte hij zijn debuut en wist direct te scoren in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior.

"Dit was een heel erg lekker debuut. Invallen nadat ik twee maanden niet gespeeld had. Dit is heel erg lekker", zegt Antonia in gesprek met Cambuur TV. "Ik was heel blij voor mezelf. Ik vond het van Issah Kallon een heel erg mooi gebaar dat hij mij de goal gunde. Ik probeer Kallon te helpen en dat doet hij ook bij mij."

De snelle aanvaller genoot van zijn ploeg. "Ik ben in de eerste helft volgens mij wel twintig keer op gesprongen uit blijdschap. Ik genoot echt van de ploeg. Als je ziet hoe ze voetballen, ook in eerdere wedstrijden. Het team is heel erg goed en met de chemie is ook goed", vervolgt Antonia. "Als je ziet hoe vaak we scoren, dat is echt fijn voor deze jonge ploeg."

Antonia had wel meer verwacht van Excelsior. "Ik had echt meer verwacht van ze. Ze stonden volgens mij ook echt hoog, vierde of zo. Met zo'n lange reis zal het wel zwaarder zijn. Als wij dan twee keer snel scoren, dan zie je dat het voor hen moeilijker wordt. Ze zijn ook niet echt gevaarlijk geweest", aldus Antonia.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!