KNVB komt met steunpakket van elf miljoen: ''Alle clubs hard nodig'' 'Ze appen dat ze een moord zouden doen om op het veld te mogen staan' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg KKD komt met statement, slechts twee scenario's blijven over ''Je moet de eredivisie uitbreiden met Cambuur en De Graafschap''

Antonia lacht: ''Ik ben wel 20 keer op gesprongen uit blijdschap''

0
Antonia lacht: ''Ik ben wel 20 keer op gesprongen uit blijdschap''

SC Cambuur versterkte zich deze zomer met Jarchinio Antonia, maar de aanvaller speelde tot dusverre nog geen minuten. Vrijdagavond maakte hij zijn debuut en wist direct te scoren in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior.

"Dit was een heel erg lekker debuut. Invallen nadat ik twee maanden niet gespeeld had. Dit is heel erg lekker", zegt Antonia in gesprek met Cambuur TV. "Ik was heel blij voor mezelf. Ik vond het van Issah Kallon een heel erg mooi gebaar dat hij mij de goal gunde. Ik probeer Kallon te helpen en dat doet hij ook bij mij."

De snelle aanvaller genoot van zijn ploeg. "Ik ben in de eerste helft volgens mij wel twintig keer op gesprongen uit blijdschap. Ik genoot echt van de ploeg. Als je ziet hoe ze voetballen, ook in eerdere wedstrijden. Het team is heel erg goed en met de chemie is ook goed", vervolgt Antonia. "Als je ziet hoe vaak we scoren, dat is echt fijn voor deze jonge ploeg."

Antonia had wel meer verwacht van Excelsior. "Ik had echt meer verwacht van ze. Ze stonden volgens mij ook echt hoog, vierde of zo. Met zo'n lange reis zal het wel zwaarder zijn. Als wij dan twee keer snel scoren, dan zie je dat het voor hen moeilijker wordt. Ze zijn ook niet echt gevaarlijk geweest", aldus Antonia.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!