VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

De Jong: ''Als ik dat zie, ben ik daar ben ik echt trots op''

( 0 reacties)
De Jong: ''Als ik dat zie, ben ik daar ben ik echt trots op''

Henk de Jong is hartstikke trots op zijn ploeg na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Excelsior. Cambuur won met ruime cijfers (4-0) van de ploeg uit Rotterdam.

De naam van de trainer werd door het stadion gezongen. "Dat doen ze vaker, maar het is hartstikke leuk", zegt De Jong na afloop in gesprek met FOX Sports."We hebben weer goed gevoetbald en daar ging het om. We zijn er de hele dag mee bezig hoe druk te zetten en vrij te lopen."

"Wij zijn met zeventien nieuwe jongens begonnen, en als ik kijk hoe ze dat oppakken, ben ik daar echt trots op", vertelt de oefenmeester. Sommige spelers lieten in gesprek met de media al merken dat ze voor het kampioenschap wilden gaan. De Jong: "Dat roep ik nog niet. We hebben nog maar negen wedstrijden gespeeld, maar de start van de competitie is knap."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!