'Ze appen dat ze een moord zouden doen om op het veld te mogen staan' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg KKD komt met statement, slechts twee scenario's blijven over ''Je moet de eredivisie uitbreiden met Cambuur en De Graafschap'' FOTO | SC Cambuur ontvangt hartverwarmende brief met inhoud

Kraay: ''Ze spelen ontzettend goed voetbal, echt heel knap''

0
Kraay: ''Ze spelen ontzettend goed voetbal, echt heel knap''

NAC Breda staat na negen speelrondes aan kop in de Keuken Kampioen Divisie. Als de Parel van het Zuiden aan het einde van het seizoen bij de eerste twee staat, promoveert het rechtstreeks naar de Eredivisie.

Hans Kraay junior vindt het lastig om de kampioen nu al aan te wijzen. "De Graafschap heeft de beste spelers, maar NAC heeft nu al vier keer in de laatste minuut gewonnen", zegt hij bij Veronica Inside. Johan Derksen is lovend over NAC Breda. "Het zit daar altijd bomvol. Het is een Eredivisie-club."

Ook over Cambuur is Kraay erg te spreken. "Ik moet eerlijk zeggen dat die Henk de Jong een paar goedkope, maar hele goede spelers heeft gehaald", zegt de analist over de trainer van Cambuur. "Ze spelen ontzettend goed voetbal, echt heel knap."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!