Van Deelen ziet gebaar Cambuur-selectie: ''Doet me super goed'' ''Dit is de eerste speler die een publiekswissel pakt bij een wissel van de tegenpartij'' VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur maakt geen fout tegen Almere City MATCHDAY: Cambuur neemt het in eigen huis op tegen Almere City 'Weinig verassingen in opstelling Cambuur tegen Almere City'

Wels richt vizier op Cambuur: ''Een topclub in de competitie''

( 0 reacties)
Wels richt vizier op Cambuur: ''Een topclub in de competitie''

TOP Oss speelde dit weekend gelijk tegen Telstar (2-2). De thuisploeg kwamen twee keer op voorsprong, maar gaven die in dezelfde hoeveelheid weer uit handen. Ondanks dat denkt doelman Damien Perquis dat de ploeg uit Oss blij moest zijn met het resultaat.

"Je moet ook weten hoe een resultaat als dit te waarderen, het punt te pakken en van hieruit opnieuw te beginnen", vertelt Perquis die vandaag in de basis mocht starten. "Het is altijd belangrijk mee te doen. Maar ik had natuurlijk liever een overwinning veilig gesteld."

Komende vrijdag wacht Sportclub Cambuur voor TOP Oss. Trainer Klaas Wels kijkt uit naar het duel. "Ik wil die wisselvalligheid eruit te krijgen. Volgende week krijgen we een topclub in de competitie (nummer twee Cambuur, red.). Ik ben benieuwd hoe we daar tegen bewapend zijn.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›