Van Deelen ziet gebaar Cambuur-selectie: ''Doet me super goed'' ''Dit is de eerste speler die een publiekswissel pakt bij een wissel van de tegenpartij'' VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur maakt geen fout tegen Almere City MATCHDAY: Cambuur neemt het in eigen huis op tegen Almere City 'Weinig verassingen in opstelling Cambuur tegen Almere City'

Mühren blikt terug op tijd bij NAC Breda: ''Kut, zei ik dan''

( 0 reacties)
Mühren blikt terug op tijd bij NAC Breda: ''Kut, zei ik dan''

Robert Mühren draait een lekker seizoen bij Sportclub Cambuur, de club waar hij nu aan verhuurd is. De aanvaller heeft geen fijn seizoen achter de rug. De spits, die vorig jaar bij NAC Breda zat, speelde niet en degradeerde uiteindelijk.

Hij kijkt niet met veel plezier terug op die tijd. "Ik moest na mijn komst eerst fit worden, omdat ik geen echte voorbereiding had gehad, maar in mijn eerste wedstrijd scheurde ik meteen een spiertje in mijn bovenbeen. Toen ik hersteld was, was er al een half jaar voorbij."

En daarna kwam het verhaal van zijn grote teen. "De laatste play-off wedstrijd voor Sparta (waar hij daarvoor aan verhuurd werd red.) speelde ik met een injectie, omdat die teen zwaar gekneusd was. Dat speelde in december en januari bij NAC weer op. Ik kon er wel mee voetballen, maar ik was gewoon niet fit.

"Vol sprinten ging niet, bij iedere beweging voelde ik 'm", vertelt Mühren in gesprek met Voetbal International. "Ik heb toen aangegeven dat het eigenlijk niet ging. Volgende de orthopeed zou een operatie het moeten oplossen. Maar NAC wilde me niet een paar weken kwijt zijn. En dat begreep ik eigenlijk ook wel. Maar omdat ik niet fit was en niet vol kon gaan, speelde ik niet. Dus eigenlijk sloeg dat nergens op. "

Mitchell van der Gaag, toen trainer van NAC, deed geen beroep op hem. "Ik denk dat hij niet eens wist hoe erg het precies was. Hij vroeg wel elke ochtend hoe het met mijn teen was. Kut, zei ik dan. En daarna ging ik weer trainen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›