Van der Heide over De Wagt: ''Dat zal ik altijd met me meedragen'' ''Niet eerlijk als Cambuur en De Graafschap zouden promoveren'' Gözübüyük floot wedstrijd bij Cambuur: ''Ik werd gewoon helemaal gek'' ''Ik vrees dat heel wat supporters zich kapot schamen voor hun club'' ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand''

''Een doodnormale club met doodnormale mensen. Dorps bijna''

0
''Een doodnormale club met doodnormale mensen. Dorps bijna''

Robert Mühren draait met acht doelpunten een goed seizoen bij Cambuur. De aanvaller wordt dit seizoen verhuurd aan ploeg uit Leeuwarden. Mühren heeft het naar zijn zin.

"Het is fijn weer fit te zijn, weer in de buurt te wonen en vooral weer vertrouwen te krijgen", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Dat goede gevoel bij Cambuur had ik binnen een week al. Het is echt een leuke en goed groep, we draaien bovenin mee en spelen aanvallend."

Op dat laatste heeft Mühren lang gewacht. "Dat wilde ik ook weer eens. Ik krijg nu weer zes of zeven kansen per wedstrijd, heerlijk. Verder is het een doodnormale club met doodnormale mensen. Dorps bijna", aldus de aanvaller.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!