Van Deelen ziet gebaar Cambuur-selectie: ''Doet me super goed'' ''Dit is de eerste speler die een publiekswissel pakt bij een wissel van de tegenpartij'' VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur maakt geen fout tegen Almere City MATCHDAY: Cambuur neemt het in eigen huis op tegen Almere City 'Weinig verassingen in opstelling Cambuur tegen Almere City'

''Een doodnormale club met doodnormale mensen. Dorps bijna''

( 0 reacties)
''Een doodnormale club met doodnormale mensen. Dorps bijna''

Robert Mühren draait met acht doelpunten een goed seizoen bij Cambuur. De aanvaller wordt dit seizoen verhuurd aan ploeg uit Leeuwarden. Mühren heeft het naar zijn zin.

"Het is fijn weer fit te zijn, weer in de buurt te wonen en vooral weer vertrouwen te krijgen", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Dat goede gevoel bij Cambuur had ik binnen een week al. Het is echt een leuke en goed groep, we draaien bovenin mee en spelen aanvallend."

Op dat laatste heeft Mühren lang gewacht. "Dat wilde ik ook weer eens. Ik krijg nu weer zes of zeven kansen per wedstrijd, heerlijk. Verder is het een doodnormale club met doodnormale mensen. Dorps bijna", aldus de aanvaller.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›