Van Deelen ziet gebaar Cambuur-selectie: ''Doet me super goed'' ''Dit is de eerste speler die een publiekswissel pakt bij een wissel van de tegenpartij'' VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur maakt geen fout tegen Almere City MATCHDAY: Cambuur neemt het in eigen huis op tegen Almere City 'Weinig verassingen in opstelling Cambuur tegen Almere City'

Mühren pakt NAC-fans aan: ''Ze hadden over iedereen wel wat te zeiken''

( 0 reacties)
Mühren pakt NAC-fans aan: ''Ze hadden over iedereen wel wat te zeiken''

Robert Mühren speelde vorig seizoen bij NAC Breda. Dit seizoen voetbalt de aanvaller bij Sportclub Cambuur. In Breda was Mühren niet de meest geliefde speler uit de selectie. 

"Tja daar doe je niks aan. Dit is kut, dat is kut, alles is kut: ze hadden over iedereen wel wat te zeiken", blikt Mühren terug in gesprek met Voetbal International. "Maar laten we even eerlijk wezen: we hadden gewoon een slecht elftal en we waren totaal geen eenheid. Het was los zand, zo simpel is het."

Van Mühren vonden de meesten dat hij zich niet volledig inzette voor het team. "Maar wat hadden ze verwacht? Meestal mocht ik een minuutje of tien invallen. Moet ik er dan vier in schieten."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›