Van Deelen ziet gebaar Cambuur-selectie: ''Doet me super goed'' ''Dit is de eerste speler die een publiekswissel pakt bij een wissel van de tegenpartij'' VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur maakt geen fout tegen Almere City MATCHDAY: Cambuur neemt het in eigen huis op tegen Almere City 'Weinig verassingen in opstelling Cambuur tegen Almere City'

Korte wordt van het veld getild; Jacobs traint apart van selectie

( 0 reacties)
Korte wordt van het veld getild; Jacobs traint apart van selectie

Jamie Jacobs en Giovanni Korte lijken vrijdag niet mee te gaan doen in de wedstrijd tegen TOP Oss. Korte werd door twee fysiotherapeuten van het veld getild en Jacobs trainde apart van de groep, dat meldt Huis aan Huis.

Korte kreeg een tik op zijn enkel, maar de precieze ernst is nog onduidelijk. Jacobs kampt nog altijd met een liesblessure. Daarnaast ontbrak Doke Schmidt op het trainingsveld van de Leeuwarders. De verdediger heeft een enkelkwetsuur.

SC Cambuur speelde vrijdag met 0-0 gelijk tegen MVV en verzuimde daardoor de eerste plek van NAC over te nemen. TOP Oss speelde thuis tegen Telstar en kwam ook niet verder dan een gelijkspel.

Vermoedelijke opstelling: Stevens, Van Deelen, Mac-Intosch, Schouten, Sambissa, Hoedemakers, Maulun, Akoy, Kallon, Mühren, Oratmangoen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›