VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

Korte wordt van het veld getild; Jacobs traint apart van selectie

( 0 reacties)
Korte wordt van het veld getild; Jacobs traint apart van selectie

Jamie Jacobs en Giovanni Korte lijken vrijdag niet mee te gaan doen in de wedstrijd tegen TOP Oss. Korte werd door twee fysiotherapeuten van het veld getild en Jacobs trainde apart van de groep, dat meldt Huis aan Huis.

Korte kreeg een tik op zijn enkel, maar de precieze ernst is nog onduidelijk. Jacobs kampt nog altijd met een liesblessure. Daarnaast ontbrak Doke Schmidt op het trainingsveld van de Leeuwarders. De verdediger heeft een enkelkwetsuur.

SC Cambuur speelde vrijdag met 0-0 gelijk tegen MVV en verzuimde daardoor de eerste plek van NAC over te nemen. TOP Oss speelde thuis tegen Telstar en kwam ook niet verder dan een gelijkspel.

Vermoedelijke opstelling: Stevens, Van Deelen, Mac-Intosch, Schouten, Sambissa, Hoedemakers, Maulun, Akoy, Kallon, Mühren, Oratmangoen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!