Van Deelen ziet gebaar Cambuur-selectie: ''Doet me super goed'' ''Dit is de eerste speler die een publiekswissel pakt bij een wissel van de tegenpartij'' VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur maakt geen fout tegen Almere City MATCHDAY: Cambuur neemt het in eigen huis op tegen Almere City 'Weinig verassingen in opstelling Cambuur tegen Almere City'

SC Cambuur weet datum voor bekerduel met Feyenoord

( 0 reacties)
SC Cambuur weet datum voor bekerduel met Feyenoord

De loting van de KNVB Beker heeft SC Cambuur in de tweede ronde gekoppeld aan Feyenoord. De wedstrijd wordt in Leeuwarden gespeeld op dinsdag 17, woensdag 18 of donderdag 19 december.

Feyenoord is momenteel bezig aan een belabberd seizoen in de Eredivisie. Niet voor niets stapte trainer Jaap Stam eerder deze week op en is Dick Advocaat aangesteld als zijn vervanger. De laatste keer dat beide clubs tegenover elkaar stonden was op 6 maart 2016. Toen werd het 3-1 voor de Rotterdammers.

Update: De wedstrijd tussen Feyenoord en SC Cambuur wordt gespeeld op donderdag 19 december. Het duel in het Cambuur-stadion begint om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op FOX Sports.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›