Hake: ''Kijk wat er nu op de bank zit. Hebben ze goed gedaan''

0
Hake: ''Kijk wat er nu op de bank zit. Hebben ze goed gedaan''

Rene Hake heeft het uitstekend naar zijn zin bij Jong FC Utrecht. De oefenmeester, die met de beloften op een negende plek staat na dertien competitiewedstrijden, ziet echter ook dat SC Cambuur op dit moment uitstekend presteert in de Keuken Kampioen Divisie. 

"Ik zie ook wat nu de mogelijkheden ineens wel zijn. Kijk wat er nu op de bank zit. Hebben ze goed gedaan, ze hadden de mogelijkheden", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Er staat nu een heel ander geraamte. Nee, ik ben niet jaloers. Dat heeft ook te maken met hoe het zich bij Cambuur ontwikkeld heeft. Ik wist dat ze het wilden, maar het was er nog niet", blikt Hake terug. 

"Het verhaal rond het stadion was ook nog half onzeker, daar is nu ook meer duidelijkheid over", vervolgt hij. "Er kwamen gelden beschikbaar die ik niet had. Een ander beeld had een andere beslissing kunnen betekenen. Bij mij werden minder budget, stafleden inleveren en inkrimpen tijdens de eerste gesprekken genoemd. Dan weet je genoeg. Dat soort dingen is afhankelijk van momenten en details."

"Het is hetzelfde als dat ik voor Utrecht koos. Als er een Eredivisie-club was gekomen vóór mijn deadline, dan had ik hier wellicht ook niet gezeten. Zo gaat dat", beseft Hake. "Ik heb nog steeds gevoel bij Cambuur, omdat ik daar gewerkt heb. Als tegenstander wil ik van ze winnen, maar als het uiteindelijk tussen Cambuur en De Graafschap gaat, hoop ik echt dat Cambuur promoveert, hoor", benadrukt hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›