Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

Van Deelen baalt gigantisch: ''Voelde gelijk dat het mis was''

( 0 reacties)
Van Deelen baalt gigantisch: ''Voelde gelijk dat het mis was''

Jordy van Deelen kreeg donderdag te horen de komende vier maanden niet te kunnen voetballen. De verdediger van Cambuur heeft een knieblessure opgelopen in de wedstrijd tegen NEC.

Van Deelen voelde gelijk dat het niet goed zat. "Ik voelde gelijk na die botsing dat er iets mis was in mijn knie", vertelt hij in gesprek met Omrop Fryslan. "Dan hoop je dat het meevalt, dat het een kleine verrekking is of zo, maar helaas is gebleken dat dat niet zo is. Het enige positieve is dat het gelukkig geen kruisband is."

"Het ging eindelijk weer lekker", baalt Van Deelen. "Ik heb de hele voorbereiding meegedaan, de hele rechterkant ging ik over. En dat gebeurt dit. Ik moet de knop nu snel omdraaien en keihard gaan werken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›