Van Deelen ziet gebaar Cambuur-selectie: ''Doet me super goed'' ''Dit is de eerste speler die een publiekswissel pakt bij een wissel van de tegenpartij'' VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur maakt geen fout tegen Almere City MATCHDAY: Cambuur neemt het in eigen huis op tegen Almere City 'Weinig verassingen in opstelling Cambuur tegen Almere City'

De Jong over Kallon: ''Beslissen waarschijnlijk op het laatste moment''

( 0 reacties)
De Jong over Kallon: ''Beslissen waarschijnlijk op het laatste moment''

Henk de Jong gaat vrijdagavond een 'finale' spelen tegen Roda JC. Dat denkt de trainer van Cambuur. Als de concurrenten winnen, mogen de Leeuwarders geen punten laten liggen. Coach De Jong weet nog nog niet of hij kan beschikken over Issa Kallon.  

Eerder kwam naar buiten dat de aanvaller nog pijn heeft, maar er wel om kan spelen. "Het is nog even afwachten", vertelt De Jong in gesprek met Omrop Fryslan. "We beslissen waarschijnlijk op het laatste moment." Jarchinio Antonia vervangt Kallon naar alle waarschijnlijkheid.

De Jong denkt dat het vrijdagavond een belangrijk duel wordt. "Ik bedoel daar mee dat het voor ons een uitdaging is om een lastige uitwedstrijd een keer te winnen. De intensiteit op de training is groot. Het spat er vanaf. Dan is het mooi als je jezelf weet te belonen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›