Paulissen: ''Ik kan gewoon zeggen dat ik de trainer een eikel vind''

0
Paulissen: ''Ik kan gewoon zeggen dat ik de trainer een eikel vind''

Voor Mitchell Paulissen staat er komende vrijdag een speciale wedstrijd op het programma. De middenvelder van SC Cambuur neemt het met de Friezen op tegen zijn oude club Roda JC.

"Ik heb nog wel even contact gehad met de spelers van Roda JC, ja. Over het algemeen heb ik wel vaker contact met ze, maar nu wel veel. Ik heb ze wel een beetje uitgehoord, maar ze wilden niet te veel kwijt. Ik denk niet dat zij veel gekke dingen zullen doen. Wij moeten gewoon doen wat wij altijd doen", begint Paulissen in gesprek met Omroep LEO.

Paulissen ziet dat het momenteel weer beter gaat met de Limburgers. "Het begon weer zoals eigenlijk alle jaren. Heel onrustig, vooral met die ene wedstrijd als uitschieter. Maar de laatste weken spelen ze wel goed. Er zit weer wat meer voetbal in. Het is leuk om te zien, maar ik wil daar vertrekken met drie punten."

"Ik ben hier gekomen om te spelen, maar de sfeer en de club bevalt zo goed dus dat maakt heel veel goed. Het voelt echt als een hecht team, ik moet mijn kans pakken als die kans er komt. Maar ik ben hier gewoon heel erg op mijn plek, maar het is nooit leuk om niet te spelen", vervolgt Paulissen. "Er is een reden dat je niet speelt, dus ik zal nog harder moeten werken."

De middenvelder weet dat hij niet snel een basisplaats zal krijgen, zo lang de resultaten goed blijven. "Het gaat gewoon heel goed met de ploeg. Als je hier iedereen wegspeelt, dan zal er niet snel gewisseld worden. Maar iedereen is nodig, dus ik ook. Maar als ik het niet eens ben, kan ik gewoon naar de staf lopen. Ik zou zelfs nu kunnen zeggen dat ik de trainer een eikel vind. Het kan allemaal", besluit Paulissen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›