VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

Paulissen hoopt te scoren tegen Roda JC: ''Zou geweldig zijn''

( 0 reacties)
Paulissen hoopt te scoren tegen Roda JC: ''Zou geweldig zijn''

Mitchell Paulissen speelt vrijdagavond met Cambuur tegen zijn voormalige ploeg Roda JC. De middenvelder speelde jaren bij de club uit Kerkrade. Daarom zitten er vanavond ook veel bekenden en vrienden van Paulissen op de tribune.

"Veel spelers gebruiken hun kaartje niet, omdat Kerkrade zover weg is", vertelt Paulissen in gesprek met Leeuwarder Courant. Daarom deed Paulissen een rondje. "En sommigen kwamen zelf bij me. Ik heb al acht, negen kaartjes. Maar ik heb er eigenlijk nog veel meer nodig."

De tijd die Paulissen speelde bij Roda, waren onrustig. "Andere mensen kijken op van de onrust, maar ik verbaas me nergens over." Een nieuwe redding, het wegjagen van een geldschieter. Het zijn dingen die gebeurd zijn in de afgelopen tijd. "De jongens die ik spreek zeggen wel dat het rustiger is geworden."

Afgelopen transferzomer koos Paulissen voor een avontuur bij Cambuur. Vanuit het zuiden ongeveer drie uur rijden. "Als ik drie uur de andere kant oprij, zit ik in Parijs", vertelt hij lachend. "Limburg en Friesland zijn wel te vergelijken. Doe maar gewoon en werk hard. Dat is bij ons ook de instelling."

Paulissen moet het vrijdagavond naar alle waarschijnlijkheid doen met een plaats op de reservebank. Als invaller hoopt Paulissen alsnog belangrijk te zijn. "De 1-0 maken, zou geweldig zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!