Van Deelen ziet gebaar Cambuur-selectie: ''Doet me super goed'' ''Dit is de eerste speler die een publiekswissel pakt bij een wissel van de tegenpartij'' VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur maakt geen fout tegen Almere City MATCHDAY: Cambuur neemt het in eigen huis op tegen Almere City 'Weinig verassingen in opstelling Cambuur tegen Almere City'

De Jong nuchter: ''Laat mijn week niet bederven door een nederlaag''

( 0 reacties)
De Jong nuchter: ''Laat mijn week niet bederven door een nederlaag''

Henk de Jong staat momenteel bovenaan met Cambuur. Maar de trainer van de Leeuwarders weet goed dat zijn ploeg er nog lang niet is.

"Het seizoen duurt nog veel te lang om ons rijk te rekenen", zegt De Jong in gesprek met het Friesch Dagblad. "Er is maar één dag dat je bovenaan moet staan en dat is de laatste. Dat weten we als geen ander na het kampioenschap in 2013. Ik weet zeker dat er nog wel eens een tegenslag komt dit seizoen en dan gaat het er om hoe we daarmee omgaan."

De trainer tilt niet meer zo zwaar aan de resultaten. "Je kunt eens een keer verliezen. Als je je best hebt gedaan geef je de tegenstander een hand en ga je weer door. Ik laat mijn week niet meer bederven door een nederlaag."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›