De Jong legt keuze Antonia uit: ''Twee brommers op de zijkanten''

0
De Jong legt keuze Antonia uit: ''Twee brommers op de zijkanten''

Henk de Jong begon gisteren met een verrassende opstelling tegen Roda JC. Ragnar Oratmangoen werd gepasseerd waardoor Jarchinio Antonia en Issa Kallon de twee buitenspelers waren. De Jong verklaart zijn keuze.

''Ik ben heel tevreden over Ragnar, maar ik denk dat je het als tegenstander niet fijn vindt om Antonia en Kallon tegen te hebben, die beide op de brommer zijn'', zo begint De Jong bij LEO Middelsé. ''Antonia moet nog beter worden, maar heeft ook een geweldige voorzet. Daar kan Mühren straks ook profijt van hebben. Daarnaast speel je uit en als je een keer wat ruimte hebt kunnen we daar veel beter in worden.''

In de tweede helft kwam Paulissen in het veld voor Antonia waardoor Kallon naar de rechterkant verhuisde. Die wissel bleek goud te zijn, zo dag De Jong ook. ''Ik vond het geweldig dat het publiek klapte voor Mitchell, hij speelde hier een soort thuiswedstrijd. Die jongen is voor mij goud als trainer. Het is een geweldige vent en denkt altijd mee. Hij heeft alleen te maken met Kallon voor hem en dat weet hij ook. Daar is hij heel reëel in'', zo besluit de jong.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›