De Jong blij met bekerloting: ''Een prachtig affiche voor de club''

0
De Jong blij met bekerloting: ''Een prachtig affiche voor de club''

Cambuur speelt in de volgende ronde van de beker tegen Feyenoord. Trainer Henk de Jong is erg blij met die loting en ziet kansen.

''Ik vind het geweldig, maar had hem liever een ronde later gehad'', zo vertelt De Jong bij LEO Middelsé. ''Voor de club is het geweldig. Het is een prachtig affiche voor de club. Verder is het sportief leuk en financieel ook goed. Als het goed gaat met een club dan zie je vaak ook van die rare lotingen. Daar wordt het alleen maar beter van en zo gaan we er ook in.''

''De club zit in een schwung, maar ik focus me nu de eerste vijf - zes wedstrijden nog op de competitie'', vervolgt De Jong. ''Daarna komt Feyenoord en spelen we nog een competitiewedstrijd voordat de eerste helft van de competitie er al weer opzit. Dat is niet normaal, zo snel als dat gaat. Het komt ook omdat iedereen achter de club staat. We hoeven niet in onze rug te kijken en we kunnen we als staf met onze jongens vrij werken. Er is wel eens kritiek, maar dat is altijd eerlijk en rechtuit. Dan zie je waar dat tot leidt'', zo besluit De Jong.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›