De Jong: ''Dat vond ik echt prachtig; een bewuste keuze'' SC Cambuur na goede eerste helft langs FC Dordrecht MATCHDAY | Basisplek voor Van der Kaap tegen FC Dordrecht Mühren: ''Dat zorgt ervoor dat we zoveel plezier hebben'' 'Cambuur kan tegen FC Dordrecht weer beschikken over sterkhouder'

Koster zoekt voorzitter: ''Ze staan niet met zijn tienen in de rij''

( 0 reacties)
Koster zoekt voorzitter: ''Ze staan niet met zijn tienen in de rij''

Cambuur is nog steeds op zoek naar een voorzitter voor de raad van commissarissen. Een paar dagen geleden werd bekend dat Harry van der Zee werd toegevoegd aan het toezichthoudende orgaan. Ook Jan Koster blijft aan als commissaris. In eerste instantie zou hij vertrekken na de onrust in juni.

"Wij hebben in een goed gesprek de lucht geklaard, waardoor mij nu niets meer in de weg zit om mijn termijn af te maken", vertelt Koster in gesprek met Omrop Fryslan. De commissaris blijft nog twee jaar bij de club uit Leeuwarden.

Een nieuwe voorzitter is er nog niet, en dat is volgens Koster ook nog geen makkelijke opgave. "Ze staan niet met zijn tienen in de rij, nee. Maar wij willen het niet overhaasten. Dat we een goede kandidaat vinden, is belangrijker."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›