''Kan wel een lulverhaal ophangen, maar ik wil eindigen bij Cambuur''

0
''Kan wel een lulverhaal ophangen, maar ik wil eindigen bij Cambuur''

Mark Diemers wil niets liever dan zijn loopbaan afsluiten bij SC Cambuur. De 26-jarige middenvelder uit Leeuwarden maakt momenteel furore in het shirt van Fortuna Sittard. In gesprek met het Algemeen Dagblad spreekt hij zich uit.

"Ik ben altijd eerlijk. En dat wordt me in dit wereldje niet altijd in dank afgenomen. Gek toch? Je zou zeggen dat het juist een goede eigenschap is", steekt Diemers van wal. "Ik zei vorig jaar dat ik Sittard geen geweldige stad vond. Nou, dat heb ik geweten. De mensen hier zijn heel chauvinistisch. Misschien ben ik daarom niet de meest populaire speler."

Diemers hoopt op een mooie transfer. "Ja, ik heb ambities en die spreek ik uit. Ik had aanbiedingen vanuit Rusland en Roemenië, maar dat zag ik niet zitten. Amerika trekt me, maar misschien is de tijd nog niet rijp daarvoor. Uiteindelijk hoop ik te eindigen bij Cambuur, mijn club. Kijk, ik kan wel een lulverhaal ophangen dat ik hier nog tien jaar wil spelen, maar dat is gewoon niet zo", vervolgt hij.

Met zijn uitspraken maakt hij zich in Sittard niet zo geliefd. "Ik ben geen jongen die het clublogo kust om populair te worden", stelt Diemers. "Daar heb ik niks mee. Let op: dat zegt he-le-maal niets over deze club. Hier werken geweldige mensen en ik ben dankbaar dat ik hier mag spelen en dat ze mij weer een kans hebben gegeven in de Eredivisie. Mijn motto is: liever eerlijk en gehaat, dan achterbaks en geliefd. Dat wil ik graag zo houden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›