De Jong eerlijk: ''Dat maak je niet vaak mee en is pijnlijk'' De Jong geheimzinnig over opstelling: ''Eerst praten met paar jongens'' Anderson blikt terug: ''Op de club maakten ze er grapjes over'' 'Vandaag topoverleg over BeNeLiga; mogelijk grote gevolgen voor Cambuur' Jong SC Cambuur gaat flink onderuit bij beloften Almere City

KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Cambuur en Almere City

( 0 reacties)
KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Cambuur en Almere City

De KNVB heeft Ingmar Oostrom aangesteld om de wedstrijd tussen SC Cambuur en Almere City in goede banen te leiden. Het duel wordt zondagmiddag om 16.45 uur gespeeld in Leeuwarden.

Oostrom wordt in het Cambuur Stadion bijgestaan door assistent-scheidsrechters Rob Langeland en Steven van der Vrande. De KNVB heeft Thomas Hardeman aangewezen als vierde official bij het duel tussen de twee ploegen uit de Keuken Kampioen Divisie.

Almere City boekte afgelopen weekend een knappe prestatie door te winnen van NAC Breda. Voor de rest presteert de ploeg uit Almere wisselvallig de laatste wedstrijden. Momenteel staat het team op de achtste plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 24 januari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›