De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond'' Matchday: SC Cambuur met veranderingen tegen Jong FC Utrecht

De Jong geniet intens van supporters: ''Dat doet mij veel''

( 0 reacties)
De Jong geniet intens van supporters: ''Dat doet mij veel''

Henk de Jong heeft weer eens genoten van zijn ploeg. SC Cambuur won zondag met 3-1 van Almere City. Volgens de oefenmeester een belangrijke overwinning. 

"Vanaf dag 1 hebben we gezegd dat we het stadion vol willen hebben. En daar komen steeds meer mensen, ook veel kinderen", vertelt De Jong in gesprek met Omrop Fryslan. "Ik vind het zo mooi voor de mensen. Het is geweldig dat het zo leeft, dat doet mij veel."

De ploeg van De Jong kreeg wel een tegentreffer om de oren. "We voetballen heel goed, maar we worden ook wat makkelijk. Dat is ook ons type spel, met heel aanvallende middenvelders. Dan krijg je ook weleens wat tegen. En als we ooit een keer verliezen, dan geven we de tegenstander een hand en dan is het klaar."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!