De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond'' Matchday: SC Cambuur met veranderingen tegen Jong FC Utrecht

'De Jong kiest vervanger voor Antonia voor duel tegen FC Eindhoven'

( 0 reacties)
'De Jong kiest vervanger voor Antonia voor duel tegen FC Eindhoven'

Ragnar Oratmangoen gaat Jarchinio Antonia vervangen in de basiself van SC Cambuur dit weekeinde. Deze week werd bekend dat Antonia even niet in actie meer komt, maar Oratmangoen staat klaar om hem te vervangen.

Volgens Huis aan Huis Leeuwarden is dit de enige wijziging in de opstelling van trainer Henk de Jong. Noemenswaardig is wel dat Calvin Mac-Intosh op scherp staat. Als de verdediger dus een gele kaart krijgt, moet hij de volgende wedstrijd toekijken vanaf de tribune.

Tegenstander FC Eindhoven boekte afgelopen weekend een overwinning op MVV. Mede daardoor bezet de ploeg nu de elfde plaats in de Eerste Divisie. Uit de laatste vijf wedstrijden werden zes punten behaald.

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Stevens, Schmidt, Mac-Intosch, Schouten, Sambissa, Hoedemakers, Maulun, Jacobs, Oratmangoen, Mühren, Kallon

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!