De Jong eerlijk: ''Dat maak je niet vaak mee en is pijnlijk'' De Jong geheimzinnig over opstelling: ''Eerst praten met paar jongens'' Anderson blikt terug: ''Op de club maakten ze er grapjes over'' 'Vandaag topoverleg over BeNeLiga; mogelijk grote gevolgen voor Cambuur' Jong SC Cambuur gaat flink onderuit bij beloften Almere City

De Jong speelt open kaart: ''Die kans is wel groot, ja''

( 0 reacties)
De Jong speelt open kaart: ''Die kans is wel groot, ja''

Henk de Jong gaat morgen naar alle waarschijnlijkheid spelen met Mitchell Paulissen. Paulissen viel vorige week in en bekroonde zijn invalbeurt met een schitterend doelpunt dat ook is verkozen tot Doelpunt van de Week.

"Hij viel goed in en maakte ook nog een prachtig doelpunt", vertelt de trainer na in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Of hij in de basis start? Die kans is wel groot, ja." Dat zou betekenen dat Ragnar Oratmangoen naar de bank verwezen wordt.

Concurrenten De Graafschap en NEC hebben deze week puntverlies geleden. De Jong: "Dat is zeker mooi, maar uiteindelijk gaat het er nu om dat wij zelf vrijdagavond om een uur of tien drie punten hebben gepakt. Alleen dan profiteer je ervan; wij moeten zelf doorgaan, blijven winnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 24 januari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›