Vonk: ''Publiek van Cambuur doen verbazen''

0
Vonk: ''Publiek van Cambuur doen verbazen''

Cambuur speelde gisterenavond niet haar beste wedstrijd van het seizoen. Jong AZ-trainer Michel Vonk baalt dan ook van de nederlaag en vindt dat er meer in had gezeten.

''Het eerste halfuur van de wedstrijd hadden we het erg moeilijk'', begint Vonk bij FOX Sports. ''We komen nog wel met 0-1 voor, maar binnen no-time staan we alweer achter. Dat was een lastige fase en in de tweede helft ging het veel beter. We hebben tegen elkaar gezegd dat we goed kunnen voetballen en dat zag je terug.''

''Dan wordt het ook een echte wedstrijd'', vervolgt Vonk. ''Het blijft een lange tijd 2-1 en dan is het zonde dat we geen goal maken. Ik denk dat qua veldspel een gelijkspel terecht was, maar hij wilde er niet in. We spelen heel goed voetbal, we pressen hoog en tonen lef. Het gaat goed tot de zestien en wil je wedstrijden winnen dan zul je die momenten moeten pakken. Ik heb de jongens een compliment gegeven en ik denk dat we het publiek van Cambuur hebben verbaasd dat we zo goed konden voetballen'', besluit Vonk.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›