Jacobs: ''Laten we deze eerste seizoenshelft mooi afsluiten''

Jamie Jacobs staat vrijdagavond weer in de basisopstelling van SC Cambuur. De middenvelder moest de vorige twee wedstrijden laten schieten door een liesblessure, maar vrijdagavond doet de scorende middenvelder gewoon weer mee.

Er was wel een beetje schrik bij Jacobs toen hij de pijn aan zijn lies voelde. Meestal zijn spelers langere tijd uitgeschakeld met een liesblessure. Bij Jacobs niet. "Het gaat stukken beter. De afgelopen week heb ik helemaal meegetraind en er geen hinder meer van gehad, dus het gaat goed."

Jacobs mistte onder meer het duel tegen zijn voormalige ploeg Jong AZ, waar zijn jongere broertje ook in speelt. "Een paar maanden van tevoren hadden we het er al over gehad", vertelt hij in gesprek met Omrop Fryslan. "Dat is wel iets waar je naar kijkt. Jammer dat het niet is gebeurd. Maar 9 maart moeten we weer tegen ze. Misschien dat het dan mag gebeuren."

Tot de winterstop staan er nog vier wedstrijden op de rol. Jacobs kijkt uit naar de laatste wedstrijden. "Er komen een paar hele belangrijke wedstrijden aan voor de winterstop. Laten we deze eerste seizoenshelft mooi afsluiten", besluit de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties