De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond'' Matchday: SC Cambuur met veranderingen tegen Jong FC Utrecht

De Jong: ''Laten we daar met z’n alleen voor gaan zorgen''

( 0 reacties)
De Jong: ''Laten we daar met z’n alleen voor gaan zorgen''

De selectie van Cambuur besloot om alle kaartjes van de uitsupporters te vergoeden. Henk de Jong is blij met dat voorstel van zijn eigen selectie. Hij wil de krachten bundelen.

"Een geweldig initiatief en ik ben blij dat de club dit idee heeft omarmt en ondersteunt! We zijn met iets moois bezig en onze supporters zijn een belangrijk onderdeel van dit succes", zegt de trainer op de clubwebsite. "Laten we er met z’n alleen voor zorgen dat we dit zo lang mogelijk volhouden en bovendien genieten van het moment."

Deze week kreeg De Jong goed nieuws te horen. "Jamie Jacobs  is volledig hersteld van zijn liesblessure en kan in principe morgenavond zijn rentree maken", vertelt de oefenmeester. "De spoeling is wat dunnetjes momenteel en we zullen de komende twee weken moeten doorkomen. Daartegenover staat wel dat Jarchinio Antonia en Sven Nieuwpoort naar verwachting volgende week weer kunnen aansluiten bij de groepstraining."

Vrijdagavond gaat De Jong met ploeg op bezoek bij hekkensluiter FC Dordrecht. "Maar van onderschatting mag absoluut geen sprake zijn en ik vertrouw erop dat mijn jongens dit ook niet zullen doen. We moeten gewoon ons eigen ding doen en zorgen dat we die wedstrijd winnen. Pas daarna kunnen we gaan kijken wat onze concurrenten hebben gedaan, maar laten we ons vooral eerst focussen op onze eigen prestatie", besluit De Jong.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!