De Jong duidelijk: ''De focus ligt nu op de competitie''

0
De Jong duidelijk: ''De focus ligt nu op de competitie''

SC Cambuur kan haar borst natmaken. Morgenavond komt nummer twee Jong Ajax op bezoek in Leeuwarden en die ploeg wil niets liever dan de koploper punten afsnoepen.

"Het wordt dan ook een lastige wedstrijd die we niet zomaar even winnen. Jong Ajax beschikt over veel talent en speelt bovendien net als ons vol op de aanval. Echter, we kunnen morgen enorm goede zaken doen mochten we winnen en daar gaan we dan ook honderd procent voor", weet trainer Henk de Jong. 

Voor Cambuur staat er een cruciale week op de rol. "De duels tegen Jong Ajax en Excelsior zijn ontzettend belangrijk en de bekerwedstrijd tegen Feyenoord is slechts bonus, maar wel een hele leuke bonus. Tuurlijk gaan we tegen Feyenoord ook vol voor de overwinning, maar het gaat nu om de competitie en daarop moeten we ons eerst focussen", vervolgt de oefenmeester op de clubsite.

Met het oog op de belangrijke week kreeg De Jong goed nieuws uit de ziekenboeg. "Jarchinio Antonia is fit genoeg om plaats te nemen op de bank morgen en ook Calvin Mac-Intosch is weer volledig inzetbaar. Ik kijk uit naar het duel van morgen, het is een mooie gelegenheid om te laten zien hoe goed we nu echt zijn en waar we na een halve competitie staan", aldus De Jong. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›