Booy: ''Elastiek tussen Cambuur en Kallon knapt bijna uit elkaar''

1
Booy: ''Elastiek tussen Cambuur en Kallon knapt bijna uit elkaar''

Issa Kallon zou SC Cambuur zomaar eens kunnen verlaten. Dat kwam vorige week naar buiten. Technisch manager Foeke Booy lijkt er niet uit te komen met de rechtsbuiten van de Leeuwarders:

"Daar zijn we begin oktober al mee bezig", vertelt hij in gesprek met LEO TV. "We hebben twee keer een uiterste inspanning, voor Cambuur-begrippen, gedaan. Maar dat was niet goed genoeg. Dan heb ik al eens aangeven: Je kunt lang aan een elastiek trekken, maar op een gegeven moment knapt het. Dat is nou wel bijna het geval."

Kallon is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Cambuur. Vooral dit seizoen viel de buitenspeler op met verschillende doelpunten. In de afgelopen drie seizoenen speelde Kallon 89 wedstrijden, waarin hij in totaal tien keer doel trof.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Jan 2020 om 20:21
    Als hij geen belang meer heeft en vanuit Cambuur alles is geprobeerd, dan gewoon einde oefening en geen energie meer insteken. Als deze meneer denkt dat hij een wondervoetballer is, dan vergist hij zich wel degelijk. Want zo'n wondervoetballer is het nu ook weer niet. Hij is snel, maar dat is het ook wel. 3 seizoenen, 10 x scoren houdt niet over. Maar na die 4 goals in 1 wedstrijd loopt hij wat naast zijn schoenen en dat is in mijn ogen een grote fout. Lekker laten gaan. Als Cambuur promoveert, staan er genoeg spelers in de rij die hier willen voetballen. Bedankt Kallon, het beste.
vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›