'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Schmidt na wissel: ''Ik was een beetje vermoeid''

( 0 reacties)
Schmidt na wissel: ''Ik was een beetje vermoeid''

Doke Schmidt zag er niet helemaal goed uit bij het eerste tegendoelpunt van Cambuur gisterenavond. De verdediger werd in de tweede helft ook gewisseld en baalt van de nederlaag.

''Ik had geen last van mijn hamstring zoals Issa Kallon, maar ik was een beetje vermoeid'', vertelt Schmidt bij LEO Middelsé. ''Misschien wilde hij ook zorgen voor meer kopkracht voorin omdat we toch met ruimte in de rug speelde."

Cambuur verliest nu in korte tijd twee topwedstrijden van Jong Ajax en FC Volendam en eerder dit seizoen verloor het ook al van NAC en De Graafschap. Schmidt nuanceert de nederlagen echter een beetje en vond dat Cambuur meer verdiende. ''Alleen tegen De Graafschap hadden we over 90 minuten gezien het mindere van het spel. Vandaag verdienden we sowieso een gelijkspel en de andere wedstrijden hadden we ook meer verdiend. Het is zeker geen dingetje bij ons'', besluit de verdediger van Cambuur. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!