SC Cambuur kan opgelucht ademhalen na puntenverlies Jong Ajax

1
SC Cambuur kan opgelucht ademhalen na puntenverlies Jong Ajax

SC Cambuur kan opgelucht ademhalen na het puntenverlies van Jong Ajax maandagavond. De Friezen stonden op drie punten voor en zouden bij winst van de Amsterdammers op de tweede plek komen. Jong PSV hield ze echter knap op 0-0.

De eerste twintig minuten gebeurde er maar weinig op sportcomplex De Toekomst. Na ruim twintig was de grootste kans voor de rust voor Jong PSV. Cyril Ngonge ging op het doel af, maar schoot mis.

Ook na rust was de beste kans voor de Eindhovenaren, namens Steven Theunissen. De middenvelder maakte het Scherpen simpelweg niet moeilijk genoeg. De goalie stond net als bij andere schoten elke keer op de goede plek. Ajax kwam in de slotfase met tien man te staan, maar kon geen aanval forceren. Joshua Pynadath maakte het eindsignaal overigens niet mee, want na een forse charge kreeg de invaller terecht een directe rode kaart.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Jan 2020 om 09:43
    Wat een domme titel ????...wij opgelucht adem halen?..jong Ajax doet niet eens mee voor de titel,en we moeten naar onszelf kijken,niet naar anderen ???? ..we zijn er nog lang niet en er moet gas gegeven worden.
vrijdag 25 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›