Van der Heide over De Wagt: ''Dat zal ik altijd met me meedragen'' ''Niet eerlijk als Cambuur en De Graafschap zouden promoveren'' Gözübüyük floot wedstrijd bij Cambuur: ''Ik werd gewoon helemaal gek'' ''Ik vrees dat heel wat supporters zich kapot schamen voor hun club'' ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand''

''Op basis van de eerste seizoenshelft steekt Cambuur er bovenuit''

1
''Op basis van de eerste seizoenshelft steekt Cambuur er bovenuit''

Zian Flemming vindt dat SC Cambuur de meeste indruk heeft gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie, de eerste seizoenshelft. De speler van NEC Nijmegen ziet dat weinig ploegen zich konden meten aan de ploeg van Henk de Jong.

"Op basis van de eerste seizoenshelft denk ik dat SC Cambuur er wel een stukje bovenuit steekt, maar met die andere teams moeten wij ons echt kunnen meten", vertelt Flemming, doelend op het duel met NAC die nipt verloren ging. "Ook daar hadden we volop mogelijkheden. Wij creëerden veel meer kansen, maar toch maken zij de enige goal."

"Dan moeten we net even een paar procentjes scherper zijn en daar hebben we ook met zijn allen op gehamerd in de winterstop. We hebben het niet als officiële doelstelling of iets uitgesproken, maar waarom zouden wij niet kunnen promoveren? Onze ploeg heeft genoeg kwaliteit", aldus Flemming tegenover Voetbalzone.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Jan 2020 om 11:45
    Zo'n eerste seizoenhelft, geeft nog geen garantie voor de tweede seizoenhelft. De eerste wedstrijd ook meteen verliezen ondersteund dat. Zelf ben ik bang dat de selectie niet toereikend is en kwalitatief niet goed genoeg is om ook daadwerkelijk kampioen te worden of meteen te promoveren en vindt het dan ook jammer dat er geen spelers (tot nu toe) zijn bijgehaald. Het zou een enorme gemiste kans zijn. Maar.......wie weet komt er nog wat uit de hoge hoed van Booi.