VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

Anderson blikt terug: ''Op de club maakten ze er grapjes over''

( 0 reacties)
Anderson blikt terug: ''Op de club maakten ze er grapjes over''

Djavan Anderson speelt momenteel bij Lazio Roma en is op de goede weg daar. De verdediger annex middenvelder kon zich bij Cambuur nooit waarmaken, maar is nu op de goede weg bij de Italiaanse subtopper. 

Vorige week dinsdag tegen Cremonse, in de Coppa Italia, mocht Anderson zelfs een half uur meedoen. Opvallend was de topsnelheid die Anderson tijdens de wedstrijd haalde; dat was namelijk 31,75 kilometer per uur. Volgens de statistieken was hij de snelste op het veld. 

"Op de club maakten ze er grapjes over, want op de training haal ik weleens een hogere snelheid", vertelt Anderson in gesprek met Voetbalzone. "De trainer zei: ‘Zet voortaan met twee benen een sprint in, dan ga je nog sneller.’ Hij was tevreden, net als de directeur en de president. Het was een heel belangrijke stap voor me." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!