VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

Schouten blijft rustig: ''Mensen proberen je een crisis in te praten''

( 0 reacties)
Schouten blijft rustig: ''Mensen proberen je een crisis in te praten''

Erik Schouten probeert vooral de rust te houden binnen SC Cambuur. De verdediger verloor met zijn ploeg de eerste twee wedstrijden in de tweede seizoenshelft. Inmiddels hebben de Leeuwarders ook de koppositie uit handen gegeven.

"Mensen proberen je een crisis in te praten of slecht te laten voetballen, maar wij weten dat we helemaal niet slecht voetballen", vertelt Schouten in gesprek met Omrop Fryslan. "We moeten gewoon weer gaan scoren en zelf minder weggeven. Dat is het doel voor vrijdag."

Tegen Jong FC Utrecht moeten er weer punten gepakt worden. "Het is een stugge ploeg, vooral thuis. Wij gaan uit van eigen kracht en ik hoop dat we weer net zoveel kansen creëren als tegen Oss, dan denk ik dat het goed moet komen"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!