VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

De Jong eerlijk: ''Dat maak je niet vaak mee en is pijnlijk''

( 0 reacties)
De Jong eerlijk: ''Dat maak je niet vaak mee en is pijnlijk''

Voor Henk de Jong lijkt er op de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht toch wat druk te staan. De Leeuwarders verloren de eerste twee competitiewedstrijden na de winterstop en zijn ook koploper af. 

"We willen vrijdag maar één ding en dat is de wedstrijd winnen", maakt De Jong duidelijk in gesprek met Omrop Fryslan. "Dat is niet anders dan normaal. Vorige week beleefden we een bizarre avond. Dat maak je niet vaak mee. Dat is pijnlijk, want het was nergens voor nodig." De dip waar Cambuur nu in verkeert, komt voor De Jong niet helemaal uit de lucht vallen. "Elke ploeg krijgt te maken met deze fase. Dus ook het gewone Cambuurclubje. Volgens mij is niemand in de war."

Robert Mühren kreeg ook kritiek na de wedstrijd tegen TOP Oss. De spits kreeg ontzettend veel kansen, maar maakte er slechts één. "Robert heeft er twee dagen last van gehad. Hij draagt de hele ploeg, de supporters en de club op zijn nek. Hij wil het heel graag goed doen en daar doet hij alles voor. Maar hij miste kansen en dat hoort soms bij een spits", aldus De Jong.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!