Booy: ''Er zijn al een stuk of acht namen de revue gepasseerd''

1
Booy: ''Er zijn al een stuk of acht namen de revue gepasseerd''

Veel ogen zijn dezer dagen gericht op Foeke Booy. De technisch directeur van SC Cambuur houdt zijn ogen open en is nog op zoek naar een aantal versterkingen, zo geeft hij eerlijk aan in gesprek met de Leeuwarder Courant.

"We gaan bijvoorbeeld niet ineens een spits halen, omdat Robert Mühren kansen heeft gemist in de laatste wedstrijden. Dat zou paniekerig zijn", zegt Booy. "Naar een rechtsback zoeken we nog wel, dat deden we al omdat het een dun bezette positie is. Er zijn al een stuk of zeven, acht namen de revue gepasseerd. Maar het moet betaalbaar zijn en een speler moet ook willen."

Er waren ook geruchten over een vertrek van Mees Hoedemakers naar Feyenoord. Volgens Booy is dat onzin. De middenvelder is de rest van het seizoen nog verhuurd aan Cambuur. Daarnaast hebben de Leeuwarders een optie tot koop. "Correct, dus wij zijn de eerste."

De laatste wedstrijden werden verloren door Cambuur, maar er is geen paniek binnen de club. "We hebben nu twee wedstrijden op rij verloren", spreekt Booy de waarheid. "Maar we hebben daarin wel heel veel kansen gecreëerd. Had het beter gekund? Ja, dat kan altijd. Maar soms zit het ook eens even tegen. Nou, dat hebben wij nu. Dat hoort erbij."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Jan 2020 om 07:35
    Ouwejan van AZ zit niet lekker en wil weg. Wat voor Cambuur?
vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›