Voormalig Manager Stadion en Veiligheid Vellinga (74) overleden

Keimpe Vellinga is overleden. De voormalig Manager Stadion en Veiligheid is 74 jaar geworden. Dat meldt SC Cambuur woensdag. Vellinga overleed na een jarenlang ziektebed.

Vellinga beperkte zich echter niet alleen tot stadion- en veiligheidgerelateerde zaken. Jonge spelers zoals Michael Mols, Ben Sport en Jack de Gier werden bij Vellinga thuis opgevangen. Daarnaast verrichte hij hand- en spandiensten en hielp hij hen bij het vinden van een huis.

'SC Cambuur wenst de nabestaanden veel kracht en sterkte toe bij het dragen van dit verlies. Als eerbetoon zal er aanstaande vrijdag voorafgaand aan het duel SC Cambuur – MVV een minuut stilte in acht worden genomen ter nagedachtenis aan Keimpe Vellinga. Daarnaast zullen de spelers van SC Cambuur rouwbanden dragen', valt er tot slot te lezen.

Als eerbetoon zal er aanstaande vrijdag voorafgaand aan het duel SC #Cambuur - MVV een minuut stilte in acht worden genomen ter nagedachtenis aan Keimpe Vellinga. Daarnaast zullen de spelers van SC Cambuur rouwbanden dragen.#CAMMVV

— SC Cambuur (@SCCambuurLwd) February 5, 2020
Lees meer:
0 reacties