Stevens opgelucht na winst: ''Lekker dat ik me kon onderscheiden''

0
Stevens opgelucht na winst: ''Lekker dat ik me kon onderscheiden''

Lange tijd in de wedstrijd leek er niets aan de hand voor Cambuur, maar na de 2-1 werd het toch nog spannend. Uiteindelijk wist Cambuur de overwinning over de streep te trekken en daar is doelman Sonny Stevens blij mee.

"In de eerste helft ging het best wel makkelijk. Dan is het wel lekker als je de die 3-0 of 4-0 maakt in de tweede helft, maar die bleef uit en toen kwam er wat angst in de ploeg. Het ging allemaal niet meer zo makkelijk en we voetbalden moeilijker. We kwamen niet tot kansen, waar we die in de eerste helft wel hadden. Ik voelde die angst in de ploeg wel een beetje aankomen."

Toch wist Cambuur de overwinning te pakken en keepte Stevens een goede wedstrijd. "Het was lekker dat ik me kon onderscheiden deze wedstrijd. Toch was het beter geweest als je gewoon in de rust al 4-0 voor stond en dan is het ook gewoon gedaan. Dan gaan zij ook geen druk meer zetten. Nu stond het 2-0 en maken zij die aansluitingstreffer en dan gaat het stormen. De sfeer was daarom ook dubbel in de kleedkamer, maar dat mocht de pret niet drukken. Deze drie punten zijn superbelangrijk", besluit Steven tegenover de camera van SC Cambuur TV.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›