De Graaf verbaasd: ''Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel''

0
De Graaf verbaasd: ''Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel''

SC Cambuur wist afgelopen vrijdag met 2-1 te winnen van MVV Maastricht. De fans van MVV hebben alleen geen goed woord over voor de manier waarop Cambuur ze zou hebben behandeld. Algemeen directeur Ard de Graaf is verwonderd dat MVV-supporters werd gevraagd niet te juichen voor hun club.

"Zolang het niet provocerend is, mogen ze van mij juichen. Ik wil het verhaal niet bagatelliseren en zal onderzoeken waar het hier mis is gegaan", zegt De Graaf in een reactie tegen Omrop Fryslan. "Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het klopt dat de MVV-fans op de hoofdtribune plaats konden nemen. Omdat het ging over 14 supporters hebben wij in overleg met MVV besloten het uitvak dicht te houden. Dat gebeurt vaker en dat gaat altijd goed."

"Waarschijnlijk kwamen ze niet vroeg bij het stadion en dan kan het Cambuurplein vol zijn. Toen is er ook een andere parkeerplek gevonden. Ik weet niet wie er tegen hen gezegd heeft dat ze geen MVV-spullen mochten meenemen en dat ze niet mochten juichen. Zoals ik het lees is dat iemand van MVV geweest en niet van Cambuur", besluit de algemeen directeur.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›