Schmidt keert terug in basiself SC Cambuur, Maulun ontbreekt

0
Schmidt keert terug in basiself SC Cambuur, Maulun ontbreekt

Doke Schmidt keert terug in de basiself bij SC Cambuur. De Leeuwarders kunnen vrijdag tegen Almere City niet beschikken over de geblesseerde Robin Maulun, die donderdagochtend vroegtijdig de training moest verlaten.

Uit voorzorg houdt trainer Henk de Jong rechtsback Milan van Ewijk buiten het elftal. "Ik kan wel zeggen dat Doke Schmidt weer in de basis staat, omdat Milan van Ewijk aangaf dat het - uit voorzorg - beter was dat er even op hem moest worden gepast. Milan zit wel op de bank. Ik kan morgen - er is gelukkig ook positief nieuws - weer over Issa Kallon beschikken", vertelt De Jong tegenover Huis aan Huis Leeuwarden.

Robin Maulun verliet donderdagochtend geblesseerd de training met een ongelukkige enkelblessure. Wie de vervanger van de Fransman wordt heeft Henk de Jong nog niet bekendgemaakt. Logische vervanger zou George McEachran zijn. Jamie Jacobs en Stanley Akoy zijn nog niet beschikbaar, net als Sven Nieuwpoort en Jordy van Deelen. Issa Kallon is wel weer terug, maar zal morgen volgens trainer Henk de Jong niet starten. 

Vermoedelijke opstelling: Stevens, Schmidt, Mac-Intosch, Schouten, Sambissa, Hoedemakers, Breij, McEachran, Antionia, Oratmangoen, Mühren.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›