''Moeten ook de lastige wedstrijden over de streep trekken''

0
''Moeten ook de lastige wedstrijden over de streep trekken''

SC Cambuur speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Almere City in de Keuken Kampioen Divisie. Jarchinio Antonia is inmiddels een vaste waarde geworden voor de Leeuwarders, en hij blikt vooruit op de wedstrijd tegen Almere City.

"Ik vind dat ik er vorige week alweer lekker in zat. Ik begin steeds fitter en fitter te worden, en ik kan nu weer de negentig minuten spelen", vertelt Antonia voor de camera van Leo Middelse. "Nu is het moment gekomen voor mij om door te pakken. Het vertrouwen is er wel in de ploeg. We spelen goed voetbal, want we weten dat we heel veel kwaliteit in de ploeg hebben."

De Amsterdammer is zich ervan bewust dat Cambuur ook de lastige wedstrijden moet winnen. "We moeten ook de lastige wedstrijden over de streep blijven trekken, want dat is in deze fase gewoon heel belangrijk. Als we zo doorgaan weet ik wel zeker dat de concurrenten ook punten gaan laten vallen."

Antonia heeft er vertrouwen in dat Cambuur deze goede reeks kan blijven doorzetten. "We creëerden vorige week al ontzettend veel tegen MVV Maastricht, en dan zijn nog niet eens alle spelers bij ons fit. Als Jacobs en Kallon er ook nog bij komen, want die creëren ook veel voor ons, en je alle kansen bij elkaar optelt, ben ik niet bang voor de komende maanden", besluit Antonia.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›