Breij weer gelukkig: ''Ben heel blij met deze mooie club''

Michael Breij is één van de nieuwkomers van SC Cambuur dit seizoen. De voetballer kwam in de winter over van FC Groningen en heeft tot nu toe vier wedstrijden gespeeld voor de Leeuwarders. De aanvaller is blij met zijn overstap naar Friesland.

Met tranen in de ogen stond Breij soms op het trainingsveld bij FC Groningen. Hij kwam soms ongelukkig thuis, want hij voelde zich niet begrepen. "Wat een verschil met nu", zegt Breij tegenover de Leeuwarder Courant.

Zijn gedroomde doorbraak bij FC Groningen kwam er nooit van. Gelukkig was daar Cambuur om hem los te weken bij de Groningers. "Hier voel ik vertrouwen, hier heb ik weer plezier. Dat is zó belangrijk. Dat heb ik nu al geleerd, ook al zit ik nog maar kort in dit wereldje. Van tegenslag word je sterker."

Breij had het absoluut niet makkelijk in Groningen. "Het waren moeilijke tijden in Groningen. Stond ik daar op een bijveld met nog twee anderen te trainen. Dan denk je soms wel: ik ben er helemaal klaar mee."

Gelukkig ziet de staf van Cambuur het wel in het talent zitten. "Het is fijn om weer wedstrijden te spelen, dat heb ik echt gemist. Minuten maken, bijdragen aan het team. Het plezier, de sfeer en de resultaten; het is er allemaal, ik ben heel blij met deze mooie club."

Lees meer:
0 reacties