De Jong moet aanvaller missen: ''Hij is er volgende week wel weer bij''

SC Cambuur speelt aankomende vrijdag de belangrijke thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Bij de Leeuwarders zijn twee sterkhouders weer terug bij de wedstrijdselectie in aanloop naar het duel.

Robin Maulun en Jamie Jacobs zijn weer beschikbaar in aanloop naar het duel met Jong PSV. Aanvaller Jarchinio Antonia zal er nog niet bij zijn tegen de laagvlieger uit Eindhoven. "We moeten gewoon ons eigen spel spelen tegen Jong PSV en niks onderschatten", vertelt trainer Henk de Jong tegenover Huis aan Huis Leeuwarden.

"Ik kan morgen weer over Robin Maulun en Jamie Jacobs beschikken. Voor Jarchinio Antonia komt de wedstrijd net even te vroeg, hij is er volgende week wel weer bij", aldus De Jong. Verdere afwezigen zijn Jordy van Deelen, Issa Kallon en Mitchel Paulissen. Calvin Mac-Intosch en Mees Hoedemaker staan op scherp bij SC Cambuur en krijgen bij een volgende gele kaart een duel schorsing.

SC Cambuur speelt vrijdagavond tegen Jong PSV in het eigen Cambuurstadion. Scheidsrechter Luca Cantineau zal om 20.00 fluiten voor het begin van de wedstrijd.

Lees meer:
0 reacties