Jacobs weer inzetbaar: ''Heb met genoegen op de tribune gezeten''

SC Cambuur speelt vrijdagavond de belangrijke thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Middenvelder Jamie Jacobs is weer inzetbaar bij de Leeuwarders na een blessure. Jacobs is blij dat hij weer terug is bij Cambuur.

"Ja, daar ben ik blij mee. Het heeft wat langer geduurd dan ik verwacht had, maar ik heb met genoegen op de tribune gezeten om ter zien dat de ploeg het goed deed", vertelt Jacobs voor de camera van Omrop Fryslan. "Ik kon gelukkig al vrij snel wel weer rennen. Alleen kracht geven met oefeningen ging nog niet lekker. Ballen schieten kwam voor mij wat te vroeg. Het is altijd rot als je geblesseerd raakt en helemaal als het zo lekker loopt met het team. Dan wil je daar ook je steentje aan bijdragen, maar de jongens hebben het fantastisch gedaan en een paar lastige potjes gewonnen."

Jacobs heeft ook de nederlaag van FC Volendam op bezoek bij Jong FC Utrecht gezien. "De eerste helft heb ik gezien. Daarna zat ik in de bioscoop. Maar de laatste tien minuten heb ik wel steeds op mijn telefoon gekeken."

Jacobs ziet dat het goed staat bij Cambuur. "We hebben de laatste wedstrijden niet veel grote kansen weggegeven. Dat betekent dat het verdedigend bij ons gewoon heel goed staat. We scoren ook nog eens makkelijk, dus dat zijn wel echt de ingrediënten om wedstrijden te winnen. We hebben het gewoon goed op de rit gekregen, dus dat is prima", besluit Jacobs.

Lees meer:
0 reacties